Налични са 61 продукта

Искате ли повече усмивки в ежедневието? Парфюми Prouve ви гарантират добро настроение през целия ден с деликатното си напомняне, че не сте сами.

Всеки парфюм Prouvé е вдъхновен от изтънчените френски парфюми и съдържа 20% етерични масла, което го прави траен, запомнящ се и близък до природата. И тъй като от компанията държат на здравето на своите клиенти, те не използват вредни съставки в своите парфюми.

Освен това, всички продукти на Пруве имат биоразградима формула, опаковките са рециклируеми и не се тестват върху животни. Доверявайки им се, вие се грижите не само за себе си, но и за околната среда.

Как Prouvé създава своите уникални парфюми?

Ако сте се докосвали до ароматите на Prouve, вероятно сте се запитали как е възможно за тази цена да получите толкова качествен и траен парфюм? Целта на полския бранд не е да инвестира в скъпи опаковки и да плаща за скъпа реклама, за да стигне до вас. Това позволява на компанията да предлага наистина качествени парфюми на изключително добри цени.

Славата им се носи от уста на уста, защото всеки техен клиент иска да сподели радостта си със своите близки и приятели. Това обезсмисля скъпоструващата реклама, за която по правило плаща крайният клиент. А опаковките пленяват със своята изчистена елегантност, напомняща ни, че красотата е стил и хармония.

Вероятно ще се изненадате и от факта, че парфюми Prouve се произвеждат в същите фабрики във Франция, където се произвеждат и парфюми на известни модни дизайнери. Разликата е, че в продуктите на полската компания не се използват вредни съставки. Така получавате един изчистен от химикали продукт с качество и трайност на изтънчен френски парфюм.

Купувайки парфюм на Prouve, вие не плащате за реклама, скъпи опаковки, стабилизатори, консерванти и други вредни съставки. Получавате само това, което заслужавате – истински френски парфюм с 20% натурални есенции.

Парфюми Prouve за нея

Помислете кои ароматни нотки ви карат да мечтаете и да се усмихвате през целия ден? След това ги открийте в подходящата ароматна композиция във впечатляващата колекция дамски парфюми Prouvé.

Като всеки качествен френски парфюм, ароматът на полския бранд се разгръща и ви позволява да усетите както връхните  ароматни нотки, така и сърдечните, които го обогатяват и базовите, които му придават дълбочина. Бъдете сигурни, че ароматите са автентични и няма да сгрешите в избора.

Парфюми Prouvé за него

Кой аромат ви кара да се чувствате успешни и решителни? Търсите класиката, която допълва вашия традиционен вкус, или искате нещо освежаващо и морско? Открийте своя стил и го изразете с френски парфюм от Пруве, който ще отговори достойно на вашите изисквания.

Унисекс колекция

Не искате да ухаете на парфюма на някой друг? Искате всички да усещат присъствието ви само по аромата, който оставяте след себе си? Ако това е така, унисекс парфюмите на Пруве са вашият точен избор. Можете да изберете два или повече парфюма, които да използвате заедно, създавайки своя персонализиран аромат.

Парфюмите на Prouvé са неразделна част от вашия живот. Те ви мотивират да постигате целите си и да се борите за живота, който заслужавате. Не се примирявайте с по-малко, изберете Prouve.