Налични са 29 продукта

Омръзна ли ви да купувате всевъзможни препарати, които просто не работят? Чувствате ли се уморени от непрекъснатото търкане на загорели тигани, скари, фурни и захабени готварски плотове? Изтощени ли сте от цялото това чистене на банята, кухнята и дамаските на мебелите?

Препарати Prouvé дават нов живот на старите мебели, повече време за любимите ви занимания и дом, изпълнен с чистота и несравним френски аромат. Сега вече имате време за онлайн шопинг, дълги телефонни разговори и втора чаша кафе, която можете да изпиете в идилията на бляскавата ви кухня.

Най-после препарати, които наистина работят!

Prouve печели симпатиите на всяка домакиня, но не само. Препаратите на полския бранд са тайното оръжие на всяка заета активна жена, която буквално спи на работното си място. Те действат бързо, чистят безотказно и ухаят на изтънчен френски парфюм. А достъпната им цена е още един стимул да изберете френската елегантност и полската креативност, съчетани в едно.

Очаквате гости? Няма проблем! Пруве ще ви помогне да ги посрещнете със самочувствие и увереност на съвършената домакиня. Само мисълта за чистене и миене след това ви кара да смръщвате вежди? И тук препарати Prouve ще върнат красивия външен вид на любимите ви готварски уреди.

Дори силно замърсените повърхности от непохватните детски ръчички или стъпки от палави малки крачета не са проблем за „тежката“ артилерия на Prouvé. Течността за силно замърсени повърхности премахва мазнина, восък, масло и всякакви замърсявания. И въпреки силното си действие, не мислете, че мирише на тежък препарат. Ще останете приятно изненадани от свежия аромат на портокалов цвят, нежни бели цветя, роза и сандалово дърво.

Сега вече поддръжката на банята няма да ви тежи!

Всички мечтаем за чиста баня, от която се носи аромат на пресен нар, вкусни сливи, бадеми и черешов цвят. Със спрея за измиване и грижа за банята на Пруве тази мечта е на една ръка разстояние. Не губете време в ежедневно търкане на захабените плочки, защото препаратите на полския бранд са с дълготраен ефект. Те „прогонват“ праха и замърсяванията с уникална технология за „спиране“ на мръсотията. А добрата им цена ще ви помогне да спестите за мечтаните нови обувки.

Сложете край на сапунерките с отлагания и неестетичен външен вид с антибактериалния сапун на Prouve. Той е нежен към кожата ви, но безпощаден към бактериите. В условията на пандемия е добре да помислим и за това. И за да ви напомня за себе си, антибактериалният гел ще погали нежно сетивата ви с аромат на сочна ябълка, зряла круша, нежна лилия и свежи нотки на бамбук.

Пране с аромат на изискан френски парфюм

С парфюмния гел за омекотяване на тъкани ще имате желание да перете всеки ден. Само помислете за пране, огряно от парещите слънчеви лъчи и аромат на гардения, мандарина и иланг-иланг, който се носи във въздуха. И за да ви впечатлят още повече, съречните нотки на жасмин, портокалов цвят и сандалово дърво ще разгърнат целия си потенциал в една невероятна ароматна композиция.

Не знаете как да премахнете досадните петна по дрехите? Трябва ви единствено гела за премахване на петна на Пруве. Този препарат е без аромат, за да го използвате и за детските дрешки.

Prouvé – малко удоволствие с големи ползи.